fbpx
Brøndby klarede vandmasserne
IMG_2197.jpg
Det store bassin på Brøndbyvester Boulevard tog imod store mængder regnvand i julen. Men bassinet klarede udfordringen. Foto: Pressefoto
BRØNDBY. De store mængder vand, der faldt i julen, fyldte det store spildevandsbassin på Brøndbyvester Boulevard op. Men det klarede udfordringen

– Generelt set klarede Brøndby sig pænt igennem de store mængder regnvand i julen, fortæller driftsleder Frank Olsen fra Materialegården.
– Men det store spildevandsbassin ved Brøndbyvester Boulevard i Brøndby var på overarbejde.
Det er Biofos, der tager sig af det næsten 80.000 kubikmeter store bassin, der er landets største spildevandsbassin. Der går flere år i mellem, at bassinet fyldes helt op af regnvand, men det altså var tilfældet i julen.

Fyldt helt op
– De store mængder regnvejr i julen fyldte bassinet helt op. Faktisk var der overløb fra bassinet fra den 26. december kl. 23.30 til den 27. december kl. 18.30, kan vi se på vores online registrering, fortæller Thomas Guildal, procesingeniør hos Biofos.
Det overskydende vand løber ned i strandsøerne. Bassinet er igen tømt for vand og bliver rengjort, så det er klar til næste store regnskyl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top