fbpx
Borgmester efterspørger holdninger til bymidten
Illustration_Planet_Glostrup.jpg
GLOSTRUP. Folkebladet har fået denne nytårshilsen til borgerne i Glostrup fra borgmester John Engelhardt (V), der blandt andet ser frem mod en ny bymidte i Glostrup

I sin nytårshilsen til borgerne i Glostrup siger borgmester John Engelhardt (V):

Kære borgere i Glostrup. Nytår er tid for nytårsønsker og nytårsfortsætter. Man kan altid diskutere, om nytårsfortsætter er af det gode eller blot spild af tid. Min personlige opfattelse er, at det aldrig kan være dårligt at sætte sig mål, også selv om de kan vise sig svære at nå. Det er altid bedre at have prøvet og måske ikke nå helt i mål end slet ikke at have prøvet. Også selv om det kan føles som nederlag ikke at nå alle mål. Og glæden ved at lykkes med tingene kan ingen tage fra os.

Ny bymidte
I Glostrup har kommunalbestyrelsen sat sig et fælles mål: At skabe en ny bymidte med afsæt i Glostup station som et fremtidigt vigtigt trafikknudepunkt med letbane, busser, regionaltog og tog direkte til lufthavnen. Det vil tage tid og kræve mange ressourcer. Men det er ikke umuligt.
Mit nytårsønske er, at rigtig mange borgere, foreninger og virksomheder i løbet af 2016 vil blande sig i debatten omkring hvordan vi i fællesskab kan skabe et nyt, velfungerende og samlende midtpunkt i vores by. Mit nytårsfortsæt er personligt for fuld kraft at medvirke til, at vi får både en god proces og et godt resultat.

2016: jubilæumsår
Og så skal det da også her lige nævnes, at 2016 er året, hvor Glostrup fylder 825 år. Det skal fejres med en perlerække af arrangementer i årets sidste halvdel. Planlægningen er i fuld gang med deltagelse af blandt andet virksomheder, foreninger og Glostrup Kommune. Når året er omme, må ingen i kommunen (eller omkring os) være i tvivl om, at Glostrup både er en historisk by med stolte traditioner og samtidig en moderne by i fuld fart. Det skal sikre, at Glostrup også i fremtiden er et dejligt sted at bo og arbejde og et sted med mulighed for udfoldelse for alle borgere. Faktisk er vi så vigtige, at vi med glæde fejrer os selv med et brag af en fødselsdagsfest!
Jeg vil gerne her benytte lejligheden til at ønske alle borgere og virksomheder i Glostrup et godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top