fbpx
Biltema hjælper elever
DM-skills.jpg
Sasha Wulff fra Hvidovre, Martin Dehn fra Brøndby Strand, Daniel Bennedsen fra Vallensbæk Strand, Oliver Mortensen fra Hvidovre samt Marco Andersen fra Brøndby stiller op til DM i Skills med en udstilling ved Biltema i Glostrup. Foto: Claus Voldum, CHP West
GLOSTRUP. Biltema i Glostrup har lagt butik til en gruppe elever fra CPH West, der stiller op i DM i Skills

I starten af februar skal unge erhvervsskoleelever fra hele Danmark kæmpe om Danmarksmesterskabet i 36 konkurrencefag.
Konkurrencen hedder DM i Skills, og der er igen elever fra Folkebladets område repræsenteret.
Nogle af eleverne kommer fra CPH West, hvor de går på EUD Business uddannelsen. De stiller op i kategorien detailhandel.
De skal med udgangspunkt i en virksomhed opbygge en udstilling, som de stiller op med til Skills-messen, der foregår over tre dage i Fredericia i år. Man regner med omkring 50.000 besøgende på messen over de tre dage.
Ud over udstillingen har eleverne lavet en markedsføringsplan og en hjemmeside og skal vise at de mestrer kundebetjening og kan arrangere events.
Virksomheden, som eleverne har taget udgangspunkt i, er Biltema i Glostrup, som stiller varer og viden til rådighed for eleverne.
Deres varehuschef har været en kæmpe hjælp for eleverne i deres arbejde for at tage DM-titlen, som CHP West vandt sidste år.
Både elever og Biltema har noget ud af samarbejdet – eleverne får en case plus adgang til viden og varer, mens virksomheden bliver eksponeret på messen for tusindvis af besøgene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top