fbpx
Bent blev hyldet for mange år som leder
IMG_3434-00000002.jpg
Lørdag blev Bent Jensen fra Glostrup Fodboldklub hædret for sin indsats igennem 41 år. Her ses han sammen med sin kone, Susanne Jessen. Foto: Glostrup Fodboldklub
GLOSTRUP. Bent Jensen fra Glostrup Fodboldklub blev ved DBU Sjællands delegeretmøde lørdag hædret for sit engagement i sjællandsk fodbold gennem 41 år

– DBU Sjællands prismodtager har igennem alle årene ydet en formidabel indsats som frivillig i alle tænkelige funktioner, herunder bestyrelsesarbejde. Han har varetaget posten som både formand, næstformand, sekretær og kasserer. Vores prismodtager har været frivillig i mere end 41 år. Han har gennem tiden igangsat utallige projekter, alle med et helt unikt engagement.
Således sagde formand for DBU Sjælland, Ole Jacobsen, da han lørdag overrakte Bent Jensen fra Glostrup Fodboldklub prisen som årets leder.

Handicapfodbold
– Ud over de mange administrative poster, står DBU Sjællands prismodtager aldrig tilbage for en opgave eller udfordring han tror på. De sidste mange år har han fungeret som krumtap for handicap-fodbolden i klubbens lokalområde. Han har medvirket til, at denne gruppe børn og unge har haft et godt idrætstilbud og dermed også adgang til glæden ved at spille fodbold. Han var hovedpersonen, der stod i spidsen sammen med en masse frivillige for at arrangere julebanko og et sommerstævne for de handicappede, sagde Ole Jacobsen videre i sin tale.

Også i ferien
Desuden understregede Ole Jacobsen, at Bent Jensen har svært ved at holde fri:
– Han er en ildsjæl, der aldrig holder helt fri. Det bedste eksempel på hans vedholdenhed og iver var, da han på sin “ferie” i Caribien – på den anden side af jorden på krydstogt – også havde computeren med, så han på den måde kunne løse alle de daglige opgaver i klubben.

Vigtig for klubben
Også Glostrup Fodboldklub roser Bent Jensen i forbindelse med prisen. Således hedder det på klubbens hjemmeside:
”Vi er meget glade for at have Bent i klubben og dybt taknemmelig for hans indsats. Bent er et velkendt og meget vellidt ansigt overalt i og omkring klubben. Derfor er det også på sin plads at han kan modtage denne anerkendelse. Vi kommer ikke helt uden om at nævne at bag hver en mand står en stærk kvinde. Vi benytter også lejligheden til at takke Susanne Jessen for det store klubengagement. Tak.”

Med hæderen følger en check på 5000 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top