fbpx
Alternativet til Glostrup
EddyMorten-Å.jpg
Alternativets forperson i Københavns Omegns Storkreds, Eddy Madsen, er sammen med lokal initiativtager Morten Bybjerg Nygaard klar til at starte lokalafdeling i Glostrup. Foto: -
HELE OMRÅDET. Det nye parti er klar til at gå ind i kommunalpolitik og forventer at stille op til kommunalvalget til næste år i både Glostrup, Brøndby og Vallensbæk

Uffe Elbæks relativt nye parti Alternativet er nu ved at etablere lokalafdelinger. De bliver etableret som forberedelse til kommunalvalget til næste år, hvor partiet forventer at stille op i alle kommuner i Københavns Omegn.
Et af de første steder, partiet kommer til at etablere sig, er i Glostrup. Her har Morten Nygaard arbejdet aktivt for at få startet en lokalafdeling.
De har derfor indkaldt til møde på onsdag, hvor de vil diskutere etableringen af en lokalafdeling, som forventes at foregå den 3. februar.
– Der har været en interesse i Glostrup. Der er nogle, der gerne vil prøve at drive det, siger Eddy Madsen, forperson for Alternativet i Københavns Omegns Storkreds.

Samarbejde til venstre
Da partiet endnu ikke er blevet etableret i Glostrup, har de naturligvis heller ikke haft den store kontakt til de andre partier i byen endnu.
– I første omgang går det bare ud på at etablere os. Centrum-venstre er normalt dem, det er interessante at samarbejde med. Det vigtigste er, at politikken skal være økonomisk, socialt og miljømæssigt bæredygtig, siger Eddy Madsen.
Alternativet i Glostrup kommer til at arbejde ligesom i Folketinget, for eksempel med politiske laboratorier, hvor politikken kan udvikles.
Der er også fokus på borgerinddragelse og på at lytte til sine politiske modstandere samt at flytte egne holdninger efter fakta og gode argumenter.
Eddy Madsen kan endnu ikke sige noget om, hvornår Alternativet vil etablere sig i Brøndby og Vallensbæk.
– Vi går og venter på, at der kommer nogle flere og tager nogle initiativer, siger han.
Han siger dog også, at målet er, at have kandidater til kommunalvalget til næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top