fbpx
Årets ungeleder
IMG_7513.jpg
Årets ungdomsleder blev Lars Emil Palludan Villa. Foto: Mathias Øgendal
GLOSTRUP. Årets ungeleder er en pris til en leder mellem cirka 15 og 25 år. I år gik den til Lars Emil Palludan Villa

Aftenens sidste pris var unglederprisen. Den bliver uddelt til en ung foreningsleder mellem cirka 15 og 25 år, som udfører en aktiv, engageret og udviklende lederindsats i en af Glostrups frivillige foreninger. Den gik i år til Lars Emil Palludan Villa, som er svømmetræner i Glostrup Svømmeklubs konkurrenceafdeling.
Han blev hædret af borgmester John Engelhardt, der blandt andet sagde:
Lars Emil, du bliver beskrevet som svømmeklubbens nok mest afholdte person. Både svømmere, forældre, kolleger og ledere sætter alle helt ekstraordinær pris på din indsats, adfærd og personlighed.
Du er meget engageret i dit trænerarbejde, og du er i stand til at motivere svømmere i hele aldersspektret 8-13 år.
Du er ofte den, som de yngste svømmere hænger på ryggen af, når de gerne vil tumle, og samtidig er du den, som de ældste svømmere konsulterer for faglig sparring.
Som træner har du udviklet en rigtig god evne til at spotte nye ”talenter” i svømmeskolen. Du har også selv været svømmer i klubben i mange år. På den måde har du fået klubbens kultur ind under huden, og det er måske en af grundene til, at du på trods af din unge alder kan være kulturbærer og rollemodel for andre.
lndtil du indstillede konkurrencesvømningen på højt niveau, var du en dygtig repræsentant for Glostrups idrætsliv, når du stillede op for Glostrup i startfællesskabet VAT Copenhagen.
Lars Emil, du er altid garant for den lille ekstra indsats, der gør en forskel for de unge svømmere. Du bliver ofte ”hængende” efter træning, hvis der er brug for kontakt med svømmere eller forældre, og du står altid forrest til at tage over, hvis nogle af de øvrige trænere er forhindrede i at møde op.
Derfor har Glostrup Svømmeklub på det varmeste anbefalet dig til unglederprisen, og derfor går prisen fuldt fortjent til dig. Tillykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top