fbpx
Årets idrætsleder
IMG_7455.jpg
Årets Idrætsleder blev Michael Ravnholt. Foto: Mathias Øgendal
GLOSTRUP. Årets idrætsleder blev Michael Ravnholt fra Glostrup Taekwondo Klub

Årets Idrætsleder er prisen til en leder fra en af idrætsorganisationerne i Glostrup. Den gik i år til Michael Ravnholt fra Glostrup Taekwondo Klub. Han blev hædret af borgmester John Engelhardt, der blandt andet sagde:
Michael, du var i 2003 med til at starte klubben, og du har lige siden været involveret i bestyrelsen, som du blev formand for i 2008.
Som formand har du ydet en kæmpe indsats for at få tingene til at køre og for at tiltrække nye medlemmer til klubben.
Du har i særlig grad haft fokus på at gøre Glostrup Taekwondo Klub til en attraktiv klub for børn og unge. Det har du blandt andet gjort ved at gøre det muligt for forældrene at træne med sammen med deres børn. Og netop forældrenes engagement har du støttet flot op omkring.
Du har været en afgørende faktor for at klubben i dag har en aktiv forældregruppe, der hjælper til ved stævner, gradueringer og lejre.
Dit motiverende lederskab giver sig blandt andet udtryk i, at over halvdelen af klubbens medlemmer de senere år har deltaget i ShinWonHwa’s årlige sommerlejr over tre dage.
Michael, du er en person, som næsten altid er til stede i klubben og som stiller sig til rådighed for medlemmer eller andre interesserede i sporten.
Du har gennem årene også hjulpet medlemmer, der har gennemlevet personlige udfordringer og været en god sparringspartner for dem igennem svære perioder.
Derfor går dette års idrætslederpris fuldt fortjent til dig Michael Ravnholt. Tillykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top