fbpx
Årets foreningsleder
IMG_7461.jpg
Årets foreningsleder blev Henning Richard Jensen. Foto: Mathias Øgendal
GLOSTRUP. Årets foreningsleder blev Henning Richard Jensen fra Sofarækken og Røde Kors i Glostrup

Årets foreningsleder pris går til en forening, der er med i Glostrup Foreningsunion eller en forening, der ikke er omfattet af de andre priser. Det er Glostrup Foreningsunion, der indstiller en modtager. I år gik prisen til Henning Richard Jensen. Borgmester John Engelhardt sagde blandt andet:
Henning, du har altid været en meget aktiv borger i vores kommune. Du har været aktiv i forældrebestyrelsesarbejdet på daginstitutionsområdet, og du var i en periode formand for kommunens daværende Forældrenævn – en paraplyorganisation for alle daginstitutionsbestyrelserne. Jeg kender dig jo personligt fra din tid i kommunalbestyrelsen, hvor du sad i perioden 1997 til 2001. I samme periode var du en aktiv formand for kulturudvalget.
Jeg ved dit hjerte banker ekstra hårdt for Glostrup Bio. Du har gennem årene fulgt biografen med megen opmærksomhed og hjælp. Du har været primusmotor for oprettelsen af de mange frivillige foreninger, der er tilknyttet Glostrup Bio. Og dit engagement i Sofarækken er uden sammenligning.
Og sidste år blev du så formand for Dansk Røde kors, Afdeling Glostrup, hvor du allerede har taget initiativ til en frivillig indsats i forhold til de flygtninge, som Glostrup Kommune skal modtage. Jeg er sikker på, at initiativet vil blive en succes ikke mindst takket være din arbejdsomhed og dit smittende engagement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top