fbpx
Vestegns-mesterskabet i FIFA blev afgjort
FIFA-turnering-271115-fotos-af-Kim-Matthai-Leland-1.jpg
I fredags var Vallensbæk Kultur- & Borgerhus vært for den årlige VestegnsFIFA-turnering. Foto: Kim Matthäi Leland
VALLENSBÆK. I fredags var Vallensbæk Kultur- & Borgerhus vært for den årlige Vestegns-FIFA-turnering

VestegnsFIFA-turneringen er en årlig turnering, hvor børn og unge dyster i fodboldspillet FIFA til Playstation.
28 børn og unge havde på forhånd kvalificeret sig via lokalturneringer i deres ungdomsklubber eller biblioteker, mens 22 andre håbede på at få fat i en af de fire wild card-billetter, der også gav adgang til turneringen.
Så med 32 deltagere, deres venner og forældre var der fyldt godt op i lokalet, der summede af spænding og store forventninger.

Masser af flot spil
Og forventningerne om dygtige konsol-fodboldspillere blev indfriet. For der var masser af frække driblinger og flotte mål i turneringen, der blev vundet af Mads Johansen fra Glostrup, som i finalen måtte ud i straffesparkskonkurrence mod Severin fra Hvidovre. En straffesparkskonkurrence som Mads, der havde valgt at spille med Bayern München, vandt 4-2 over Severins Real Madrid-tropper.
I kampen om tredjepladsen mødtes sidste års vinder, Mathias Lundberg fra Vallensbæk, med Mehmet Karabacak fra Ishøj. Også her måtte man ud i en straffesparkskonkurrence og også her blev det endelige resultat 4-2. Men altså til Mehmet, der dermed slog sidste års VestegnsFIFA-mester.
Mads Johansen modtog en Playstation 4 for at vinde førstepladsen, mens Severin vandt en Playstation Vita. Mehmet Karabacak på tredjepladsen indkasserede et gamer-headset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top