fbpx
Vejret giver Dong udfordringer
HELE OMRÅDET. De sidste ugers voldsomme vejr har givet Dong udfordringer, men der arbejdes på at udbede skaderne

De sidste par uger hårde vejr har givet Dongs store udfordringer, fortæller selskabet i en pressemeddelse:
”Vi har i sidste halvdel af november måned været udsat for en usædvanlig kombination af vejrfænomener, som har påvirket driften af gadelyset. Det kraftige snevejr og stormen Gorm har været hård ved luftledninger og træmaster.”

Der arbejdes på sagen
Men Dong arbejder på sagen, hedder det i pressemeddelelsen:
”City Light – Dong Energy meddeleler, at skader med berøringsfare har topprioritet, og de har allieret sig med ekstra eksterne entreprenører, der skal tage sig af disse sager. Den hurtige smeltning af den store snemængde i kombination med den megen regn de seneste uger betyder, at der er rigtigt meget vand i jorden. Det øger antallet af kabelfejl. Endelig har stormen Gorm også rystet en del lyskilder løse med den konsekvens, at der er usædvanligt mange enkeltlygter, der er ikke virker.”
Ifølge Dong har det dog været nødvendigt at prioritere:
”Vi prioriterer skolestier og andre steder, hvor mange mennesker er afhængige af lyset, således at enkeltlygter på store veje og villaveje i øjeblikket har lidt lavere prioritet. Samtidig er det også vigtigt for os at planlægge, så vi hurtigst muligt får lys på flest mulige lygter. Det betyder, at vi udbedrer alle fejlmeldte lygter i et område, når vi alligevel er der. Vi kører naturligvis med alt disponibelt mandskab, ligesom vi nærmer os ti biler hyret ind fra eksterne entreprenører.”
Men der er altså store udfordringer, fortæller Dong:
”Trods alle bestræbelserne har vi p.t. op mod 1.800 fejl indmeldt, som ikke er udbedrede. Det kan ikke undgå at tage tid, før vi kommer tilbage til mere normale udbedringstider, så vi må bede om lidt tålmodighed.”
Dongs kunder er ifølge pressemeddelsen velkomne til at henvende sig for en status.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top