fbpx
Svømmere i holdindsats
SVØMNING. Glostrup Svømmeklubs konkurrencesvømmere kæmpede som et hold i Blovstrød

Søndag den 29. november hoppede Glostrups konkurrencesvømmere fra T1 i vandet igen, da anden del af Miniturneringen for årgang 2004/2005 blev skudt i gang i Blovstrød svømmehal. På trods af en mørk og regnfuld morgen var humøret helt i top hos de 8 svømmere. Safia Vestergaard, Leonora Postgaard, Freya Ry Nielsen, Thea Mikkelsen, Anton Skov Grell, Frederik Funder, Lauritz Johansen og Emil Kruse Enemærke kæmpede endnu en gang sammen og for hinanden som et hold.
Der blev konkurreret i både holdkap og individuelle løb, hvor svømmerne samlede point sammen til holdet. Det blev til en rigtig god dag med skarp konkurrence, en masse god svømning og personlige rekorder til flere af svømmerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top