fbpx
Svar på læserbreve
Center for Miljø og Teknik Glostrup Kommune Høring omkring parkeringspladser ved Glostrup Park Hotel Kommunalbestyrelsen har netop besluttet (onsdag 9. december) at sende et debatoplæg om muligheden for udvidelse af parkeringsarealerne omkring Glostrup Park Hotel i høring fra den 13. januar 2016 til den 26. februar 2016. Høringen holdes forud for ændringen af kommuneplanen. Alle […]

Center for Miljø og Teknik
Glostrup Kommune

Høring omkring parkeringspladser ved Glostrup Park Hotel
Kommunalbestyrelsen har netop besluttet (onsdag 9. december) at sende et debatoplæg om muligheden for udvidelse af parkeringsarealerne omkring Glostrup Park Hotel i høring fra den 13. januar 2016 til den 26. februar 2016. Høringen holdes forud for ændringen af kommuneplanen.
Alle de spørgsmål, bemærkninger og ændringsforslag, som I har til planerne for en mulig udvidelse af hotellets parkeringsmuligheder, bør I sende ifm. høringen. De svar, der kommer ind, vil så blive forelagt Kommunalbestyrelsen, som derefter tager stilling til, hvad der skal ske med planerne for området. Hvis Kommunalbestyrelsen beslutter, at der skal udarbejdes et nyt plangrundlag, vil det nye plangrundlag også blive sendt i otte ugers høring.
Kommunalbestyrelsens beslutning kan ses under pkt. 8 på Kommunalbestyrelsens dagsorden den 9. december 2015 www.glostrup.dk/politik/73. Høringsmaterialet vil fra den 13. januar 2016 kunne ses på www.glostrup.dk/hoeringer. Naboer i området vil få tilsendt materialet med digitalt post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top