fbpx
Spørgsmål til Glostrups MTU udvalg
Der er nu fremlagt en del forslag til hvordan parceller på Clarasvej skal udstykkes til parkering. Da Parkhotel lige nu ejer to grunde nummer 1 og 5, er et af de forslag der er i spil at anvende disse to grunde til parkering. Hvordan kan det forsvares i forhold til punket i lokalplans oplægget vedrørende […]

Der er nu fremlagt en del forslag til hvordan parceller på Clarasvej skal udstykkes til parkering. Da Parkhotel lige nu ejer to grunde nummer 1 og 5, er et af de forslag der er i spil at anvende disse to grunde til parkering. Hvordan kan det forsvares i forhold til punket i lokalplans oplægget vedrørende enklave dannelse? En sådan plan vil gøre Claresvej 3 til en ø midt i en parkerings plads. Det er sagen uanset om pladsen er belagt med asfalt eller chausessten omringet af bøgehæk, der er stadig biler og trafik. Parkeringsplads er parkeringsplads uanset indpakningen. Vi foretrækker en nabo med en interesse i fællesskabet på vejen. Hvordan kan man lade to parceller stå tomme når der er bopælspligt i Glostrup? Vi har nu i to år været nabo til Clarasvej 1, som har stået tomt og forladt hen. Vedlighold har været minimum, huset fremstår nu forsømt og faldefærdigt hen, dette er sært, når vi ved at det er et eftertragtet kvarter og man sagtens kunne få huset udlejet.
Hvis en ændring af lokal planen fremadrettet vil medføre tomme grunde, der henstår i årevis, vil det resultere i et kvarter, der ikke bærer præg af villakvarter, men mere en forladt provinsby. Det kan vi på ingen måde støtte op om.
Hjælp os og vores kvarter med en underskrift på vores facebook side Bevar Clarasvej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top