fbpx
Røde Kors giver penge til jul
GLOSTRUP. Røde Kors, Glostrup afdeling har igen i år besluttet at donere 30 ubemidlede familier, hver en julegave på 1000 kroner

30 familier fra Glostrup får lidt bedre mulighed for at holde jul. Røde Kors i Glostrup har nemlig delt 1000 kroner ud til dem hver. For at sikre, at gaven gives de rette modtagere, har Glostrup Kommunes familieafsnit været en stor hjælp ved udvælgelsen af modtagere og overførslen af pengene til de respektive modtageres nem-konti.
Doneringen stammer fra en del af de indtægter, som Røde Kors butikken på Hovedvejen optjener ved salg af dame og herretøj samt sko.
Desværre måtte man lukke butikken den 22. november, da ejendommen blev ramt af en alvorlig vandskade, som især medførte stor skade på butikslokalet. Alle kræfter er sat ind på at få butikkens lokaler retableret og snarest genåbnet, forhåbentlig en af de første dage i januar måned, oplyser Pauli Nygaard fra Røde Kors.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top