fbpx
Ny integrationskonsulent i Brøndby IF
Billede-til-ny-integrationskonsulent-2015.jpg
Der er skiftedag i Brøndby IF. Mustapha Saleh (nr. 2 fra venstre) afløser Mohamad Saleh (nr. 3 fra venstre) som integrationskonsulent i klubben. Desuden ses Michael B. Espersen og Sten Erche. Foto: Brøndby IF
BRØNDBY. Brøndby IF får ny integrationskonsulent. Fremover et det Mustapha Saleh, der skal stå for integrationen i klubben

Ved årets udgang stopper Mohamad Saleh i stillingen som Integrationskonsulent i Brøndbyernes IF for at søge nye udfordringer.
– Jeg har været glad for samarbejdet og dialogen med skolerne, ungdomsskolerne og kommunen, siger Mohamad Saleh og fortsætter:
– Vi fik jo blandt andet startet et pigehold fra Brøndby Strand op, som var en stor succes. Vi lavede også et fodboldprojekt med Brøndbyvester Skole med drenge, der
aldrig havde været her før. Drengene købte fodboldstøvler og var rigtig glade for at være her. Pannabanerne udenfor klubhuset er også resultatet af et godt samarbejde med Bækkelunden.
Men selvom Mohamad Saleh stopper, stopper arbejdet ikke, forsikrer han:
-Jeg har været glad for min tid i Brøndby. Mange af de ting, jeg har sat igang kommer til at fortsætte. Nu kommer jeg bare til at sidde på den anden side af skrivebordet.
Mohamad Saleh flytter nemlig ikke langt væk. Fremover skal han lave integrationsarbejde for Brøndby Kommune.
– Jeg elsker den personlige kontakt og at føle, at jeg gør en forskel. Derfor ser jeg frem til at videreudvikle mig selv og gøre en forskel i Brøndby Kommune, siger Mohamad Saleh.

Den nye mand
Manden, der overtager posten som ny integrationskonsulent i Brøndbyernes IF, er ingen ringere end Mohamad Salehs lillebror.
25-årige Mustapha Saleh har lavet integrationsarbejde i Helsingørområdet.
Mustapha Saleh blev i øvrigt indstillet til Kulturministerens Idrætspris 2014.
-Jeg har arbejdet som pædagog på flere forskellige væresteder for udsatte unge i alderen 7-23 år, fortæller Mustapha Saleh, der også har arbejdet som foreningsudvikler i Snekkersten IF Fodbold gennem to år. Her tog han sig blandt andet af rekruttering, problemløsning, rådgivning af trænere samt forældresamarbejde.
– Det er vigtigt at lære de unge og deres forældre om foreningslivet, ellers ender det bare med at de melder fra, siger Mustapha Saleh, der glæder sig til at komme igang med arbejdet i Brøndby:
– Jeg glæder mig til alle opgaverne; Brøndby Cup, skolesamarbejder, at finde medlemmer til klubben, at komme ud på træningsbanerne, at hjælpe trænerne, at lave arrangementer. Jeg glæder til at få gang i den. Jeg har en masse af nye idéer, fortæller Mustapha Saleh og fortsætter:
– Men først skal jeg lige lære klubbens trænere og ledere at kende og ikke mindst de unge. Jeg brænder for at se unge mennesker, der er glade. Jeg har hjertet med i det, jeg gør.
Mustapha Saleh tiltræder stillingen som integrationskonsulent den 1. januar 2016.

Det sociale ansvar
– Integrationsarbejdet er en rigtig vigtig opgave for Brøndby IF. En opgave vi tager på os og tager alvorligt. Vi gør også en rigtig god indsats i forhold til mange andre klubber, udtaler Christian Barret, formand for Brøndbyernes IF, og fortsætter:
– Vi har et godt samarbejde med kommunen omkring integrationsarbejdet. Brøndby IF gør meget for de unge i Brøndby Kommune og ikke kun for klubben. Vi påskynder de her muligheder for at bidrage og hjælper der, hvor der er sociale udfordringer. En klub af vores størrelse bør tage ansvar. Vi tager et socialt ansvar, ikke fordi vi skal, men fordi vi gerne vil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top