fbpx
Nisserne var ude i december
iPhone-Image-998B9B.jpg
Nisserne havde rigtig lavet ballade, da de kom ud 1. december. Foto: Majbritt Brander.
GLOSTRUP. På Søndervang i 2.c har nisserne været ude siden 1. december

De er lukket inde i en boks hele året, men den 1. december klokken 00.00 får de superkræfter og kan slippe ud. Da 2.c mødte i skole var en hel papirsskraldesæk med mælkepropper smidt ud over gulvet, alle stolene var stablet med tæpper over.
Kresten Nisse, Vilkelm Nisse og Onkel Lars Nisse sad klar på katederet og ventede. På tavlen stod der noget med rissengrød. Det tog 2.c cirka 20-30 minutter at få alle propperne sorteret i farver i poser og smidt op i sækken igen.
Hele december måned har eleverne i 2.c på skift haft en af nisserne med hjemme. Nisserne har næsten ingen rissengrød med smørklat og kanelsukker fået og derfor lavet ret meget drilleri i hjemmene. Der er blevet lagt chokolade på en lampe, toiletpapir overalt, ris omkring, mandariner i sko og adskillige farver af mælk er det blevet til. En af nisserne har sågar gemt sig en hel uge i arrigskab over manglen på rissengrød, samme nisse har ligeså scoret mere end 144 veninder på sine besøg.
Sidste skoledag inden juleferie skulle nisserne så i boksen igen frem til den 1. december 2016, men ak den ene er ikke kommet. Derfor må læreren, Majbritt Brander, have Kresten og Vilhelm Nisse med hjem til efter nytår.
– Hellere 2-3 uger end et helt år med en udenfor boksen. Eleverne i 2.c er spændt på om der er blevet serveret rissengrød hele juleferien, for de ved, jeg ikke spiser rissengrød selv, siger Majbritt Brander.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top