fbpx
Luciaoptog indtog Brøndby
Kor.jpg
Fredag havde Brøndby Rådhus besøg af et Luciaoptog fra Børnehuset Nattergalen. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Fredag var det Luciadag. Det blev blandt andet markeret flere steder i Brøndby

Fredag havde Rådhuset i Brøndby besøg af lucia- og pebernødde-nissebørn fra Børnehuset Nattergalen. De gik Lucia-optog på Brøndby Rådhus , og de fik alle medarbejdere ud af kontorene for en kort stund.

Brud på skift
Mandag besøgte Park Allé Privatskole SuperBrugsen, hvor de 45 elever på skift var Luciabrud. I dagene op til har eleverne fået fortalt historien om Lucia, der blev kåret til helgen på grund af sin tro og viljestyrke.

Nisser på besøg
Det er imidlertid ikke kun Luciabrude og deres brudepiger, der har besøgt Brøndby i de seneste dage. Det har nisserne også. For eksempel var de fredag på besøg i Handelsbanken og hos Lysholm reklame, hvor der var julefest, sang og musik.
Med nissernes, der var elever fra Park Allé Privats skole 0. og 1. klasse, hjemmelavede juleudsmykning fik de rigtig pyntet juletræet op og fik sunget julen ind.
Julemanden havde været forbi dagen før, men havde tabt sit bælte. Børnene fandt efter nogen tids søgen heldigvis bæltet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top