fbpx
Lars Løkke i Glostrup
IMG_5397.jpg
Lars Løkke Rasmussen var i Ejby for at se Nationalt Center for Cybercrime. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. I fredags besøgte statsminister Lars Løkke Rasmussen Nationalt Center for Cybercrime i Ejby i forbindelse med folkeafstemningen

Europol er et af de centrale punkter i debatten om folkeafstemningen. Men det kan være en meget uhåndgribelig ting for mange mennesker. Derfor var statsminister Lars Løkke Rasmussen fredag på besøg ved Rigspolitiet i Glostrup. Det er her, kontakten til Europol kommer til og fra Danmark. Det er fordelingscentralen, hvor lyset altid er tændt.
– Kriminalitet på internettet er et stigende problem, der samtidig foregår på kryds og tværs af landegrænser. Derfor er det vigtigt, at vi arbejder sammen internationalt om at opspore og anholde personer, der begår kriminalitet på nettet, siger Lars Løkke Rasmussen.
Han anbefaler et ja, for at Danmark kan forblive i Europol.
– De kriminelle bliver dygtigere og mere opfindsomme, og hvis vi skal passe bedst muligt på Danmark, så er vi nødt til at arbejde sammen med andre lande, når vi skal bekæmpe kriminalitet på internettet. Derfor støtter jeg og Venstre også klart et ”ja” den 3. december, siger Lars Løkke Rasmussen.

Dedikerede politifolk
Det var politifolk, der var dedikerede til deres arbejde, som Lars Løkke Rasmussen mødte i Glostrup.
– Jeg kan mærke, at de politifolk, jeg møder, de er dedikerede til deres opgave. De vil lave godt politiarbejde. Det er også det jeg oplever her. Til godt politiarbejde hører jo, at der er et stærkt internationalt samarbejde. Så jeg har endnu til gode at møde en politimand, som ikke synes, at det er en rigtig god idé, at vi er medlem af Europol. Så bliver det jo politik derfra. Jeg vil sige, at forudsætningen for, at vi kan forblive i Europol, det er at vi stemmer ja på torsdag. Jeg noterer også, at politiforbundet også anbefaler et ja, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top