fbpx
Juniorspiller årets bedste
SPORT. Årets spiller i Svanholm Cricket Club blev juniorspiller Saif Ahmad, der har haft en enestående sæson

Da cricketklubben Svanholm for mange år siden flyttede til Brøndby, overtog Folkebladet sponsoratet fra det daværende Syd Vest Blad af pokalen, der går til årets spiller i Svanholm. Pokalen blev under Svanholms juleafslutning uddelt for 50. gang, og denne gang gik den til Svanholms juniorspiller Saif Ahmad, der har haft en enestående sæson.

Imponerede i England
Saif Ahmad debuterede på det danske seniorlandshold, der under en turne i England mødte de professionelle spillere fra grevskabsklubbens Essex andethold, der blandt fem førsteholdsspillere havde en engelsk ungdomslandsholdskaste på holdet. Ikke desto mindre scorede Saif Ahmad et century, altså 100 point.

Talentfuld spiller
I det hjemlige har Saif Ahmad scoret tre af slagsen, et med Ishøj i elitedivisionen og et mod Swanseas juniorhold og et mod KB.
Derudover er han en lovende kaster. Han er hvad der i cricketsproget hedder spinner, hvilket betyder, at han kaster langsomme skruede bolde, der ofte snyder modstanderes gærdespillere, så de slår bolden op i luften og gribes eller kastes ud
Saif Ahmad er kun 17 år, så at han blev årets spiler i så ung en alder og har scoret 454 points og taget 25 gærder mod garvede seniorer i Danmarks bedste række er helt usædvanligt.

Mange år side
I Svanholm skal man tilbage til Ole Mortensens dage for at finde noget lignende. Mortensen blev efterfølgende en af Englands bedste kastere og spillede professionelt for grevskabet Derbyshire i ti år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top