fbpx
Juleshow i Kilden
HL78367.jpg
Torsdag afholdt Produktionshøjskolen i Brøndby sit store juleshow i Kulturhuset Kilden. Her gav eleverne prøver på, hvad de har arbejdet med på skolen. På billedet ses en af aftenens to værter, Olivia Lorentzen. Foto: Foto, grafik og kommunikation, Produktionshøjskolen i Brøndby.
BRØNDBY. Produktionshøjskolen i Brøndby viste modeshow, teater, film og fotos i Kulturhuset Kilden den 17. december

Torsdag var der fest i Kulturhuset Kilden. For eleverne fra Produktionshøjskolen i Brøndby viste nemlig ved deres store juleshow det frem, de havde lavet, og man kunne både se og købe.

Selvtillid
– Selvtillid og mod til at bryde grænser. At stå på en scene. At give sig fuldt og helt. At sætte høje mål. Sådan lyder det samstemmende fra de to elever, der var aftenens konferenciers, Olivia Lorentzen og Andreas Frisch, når spørgsmålet er, hvad de får ud af at gå på skolen.
– Før hen blev jeg ofte flov, hvis jeg skulle stå frem, siger Olivia Lorentzen. Nu er det sjovt. På skolen har jeg lært at stå på egne ben.
– Når jeg frem over skal til eksamen, kan jeg bruge det at have lært at stå på en scene. Jeg er meget bedre nu til at klare nervøsitet og det pres, der ligger på en, lyder det fra Andreas Frisch.

Stolte lærere
– Jeg blev helt vildt stolt. Det var så flot, sejt og modigt, at alt det, vi har trænet er lykkedes, siger lærer på Krop, stil og modelinjen Henriette Jørgensen.
– Eleverne optrådte med deres eget mode- og danseshow. Det har været meget grænseoverskridende for dem, så det gør en meget stolt at se det flotte resultat, hvor de tilsyneladende optræder uden nervøsitet, tilføjer Henriette Jørgensen.

Elever rykker sig
– For nogle af vore elever er bare det at møde op en udfordring, siger skolens vejleder Betina Flinck.
– For andre kan det være svært at påtage sig et ansvar og at indgå i et samarbejde. For andre igen er der personlige ting, som de slås med derhjemme, tilføjer Betina Flinck.
– Men når jeg ser eleverne for fuld udblæsning til juleshowet, tænker jeg, hold op hvor er det godt gået. Det er skønt at se, at de har flyttet sig i forhold til noget, som de ikke troede, at de turde og kunne, siger Betina Flinck.
– Man kan se, at det giver mening. De stråler. Det styrker dem i at sætte nye mål og bygge videre på det fundament, de har fået, lyder det afsluttende fra skolens vejleder Betina Flinck.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top