fbpx
Jul i kunstforeningen
BRØNDBY. På søndag er der julehygge i Brøndby Kunstforening og fernisering på ny udstilling

Søndag den 6. december er der julehygge i Brøndby Kunstforening og samtidig er der fernisering med kunstneren Katja Bjergby. Om sin kunst siger Katja Bjergby: – Jeg elsker farver og naturen. Jeg bliver aldrig træt af at beundre og studere alle de vidunderlige strukturer og former, som den præsenterer os for. Det er alt lige fra mikroorganismer, koraller, insekter og blomster som jeg er fascineret af. Det er som om mit hjerte hopper af glæde, når jeg kigger på en speciel smuk farve eller facon og så kribler det bare i mig, for at gå i gang med at skabe selv.
Julehyggen og ferniseringen finder sted søndag den 6. december kl. 13.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top