fbpx
Hvissinge United i nye klær’
Hvissinge-United.jpg
Hvissinge United har fået fine nye spillerdragter med Dominos på maven. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Hvissinge United har fået sponsoreret nyt spillertøj af Dominos i Glostrup, der gerne vil støtte lokalt

Da Dominos kom til Glostrup lovede de, at en del af deres sponsorkroner skulle gå til en lokal forening. Det blev i lørdags afsløret, at det var Hvissinge United, der fik sponsoratet, som består af en hel taske fyldt med spillertøj til fodboldklubbens førstehold.
– Vi lavede en Facebook konkurrence, hvor der kom over 100 forslag til, hvem der skulle have vores sponsorat. Rigtig mange forslag gik på Hvissinge United. Dominos står for sjov og sammenhold, og de værdier kunne vi genkende i Hvissinge United. Derudover var de en nystartet forening, der var på udkig efter en sponsor, siger Casper Blom, Marketing Manager i Dominos.

De unge på gaden
Hvissinge United har kun eksisteret som forening i omkring et år. Det hele startede med et gadehold i Hvissinge. Kim Sommer var lige flyttet tilbage til Hvissinge, hvor han selv er vokset op.
– Da jeg selv var ung i Hvissinge skete der ikke andet derude, end det vi selv lavede. Da jeg kom tilbage, kunne jeg se, at det var status quo. Der var lidt ballade derude, siger han.
Han startede derfor et fodboldhold, som bare var en mulighed for, at de store drenge fra området kunne mødes og spille lidt bold, i stedet for at hænge på gaden.
– Vi var med til, at de unge ikke bare hang på gaden, siger han.
For et år siden, besluttede han sammen med en kammerat, at det fodboldhold skulle blive til en sportsklub, hvor der også er plads til at dyrke andre sportsgrene.
Klubben kom til at hedde Hvissinge United, fordi den skal samle alle de forskelligheder, der er i Hvissinge.

Den fornuftige ven
Kim Sommer var selv lidt en rod som ung. Han har blandt andet været i fængsel flere gange. Netop derfor har han fået de unges tillid.
– De ved, at hvis de fortæller mig noget, så kommer det ikke videre. Jeg siger til dem, at deres valg har nogle konsekvenser, som de skal tænke over. Fordi jeg har den fortid, så lytter de efter, hvad jeg siger. Men jeg er ikke ham med den løftede pegefinger, siger han.
En vigtig del af Hvissinge United er, at det ligger i selve Hvissinge.
– For mange er det der kvarter, det tager at gå ned til Østervangsbanerne, for meget. Her kommer de ned på fem minutter, siger Kim Sommer.
Dominos planlægger at uddele et sponsorat hvert år. Om det kommer til at gå til Hvissinge United eller nogle andre næste år, det ved Cas-per Blom endnu ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top