fbpx
Hoteldebat
Tak til Alvin Christensen, Anders Ørbæk og Ole Andersen for læserbreve vedrørende Clarasvej. Det er nærmest tårepersende at læse direktør v/ Glostrup Park Hotel, Mikael Melanders svar i Folkebladet af 18. november 2015, især når man tænker tilbage til forløbet af hele denne sag, bl. a. Melanders udtalelse(sommeren 2012) efter branden i den gamle restauration […]

Tak til Alvin Christensen, Anders Ørbæk og Ole Andersen for læserbreve vedrørende Clarasvej.
Det er nærmest tårepersende at læse direktør v/ Glostrup Park Hotel, Mikael Melanders svar i Folkebladet af 18. november 2015, især når man tænker tilbage til forløbet af hele denne sag, bl. a. Melanders udtalelse(sommeren 2012) efter branden i den gamle restauration ”Byparken”, om at restauranten skulle genopføres blot i en anden form.
Det tør siges, idet det er lykkedes direktøren/hotellet at få opført en enormt dominerende bygning i Byparken med alt for villig hjælp fra Glostrup kommune og endnu en udvidelse af hotellet i vestlig retning ad Hovedvejen ses snart færdigggjort.
Alt dette har medført et yderligere behov for parkeringspladser i spidsbelastningstider. Det forløb der har fundet sted i denne sag, stort set siden Glostrup kommunes ”fejlskud” i form af ophævelse af tinglyst deklaration for Byparken og ny lokalplan, har reelt givet Glostrup Park Hotel ”carte blanche” til den fortsatte ”afpresning” af Glostrup kommune.
Formanden for Teknik og Miljø Flemming Ørhem, der i øvrigt i år 2000 var modstander af deklarationsophævelsen for Byparken har bl.a. oplyst, at Clarasvej stadig skal fremstå som en villavej og at der ikke vil opstå enklaver af parkeringspladser mellem villaerne.
Det bliver meget spændende at se hvorledes Glostrup kommune vil løse dette problem, idet dagens billede på Clarasvej er at der allerede er eller vil opstå enklaver mellem villaerne. Vågn nu op Glostrup kommune og hold øje med det hotel og parkeringsbyggeri. I har svigtet borgerne siden år 2000 og ikke fulgt dette byggeri seriøst nok.
Hvorfor havde man ikke forudset, at det kunne være nødvendigt med et underjordisk parkeringshus, når man bygger en sådan mastodont af et hotel i en bypark og et villakvarter?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top