fbpx
Glostrup Park Hotels parkerings drømme
Det lykkedes at få byggetilladelse til udvidelse af Glostrup Park Hotel bl.a. med konferencefaciliteter og forlængelse af hotellet langs Roskildevej. Hvorfor ansøgte man ikke samtidig om ekstra parkeringsfaciliteter? F.eks. et underjordisk parkeringshus i forbindelse med hotelbygningens forlængelse langs Roskildevej og hvor direktørboligen ligger? Nu ansøger hotellet om ændring af lokalplan for området ved Clarasvej, da […]

Det lykkedes at få byggetilladelse til udvidelse af Glostrup Park Hotel bl.a. med konferencefaciliteter og forlængelse af hotellet langs Roskildevej.
Hvorfor ansøgte man ikke samtidig om ekstra parkeringsfaciliteter?
F.eks. et underjordisk parkeringshus i forbindelse med hotelbygningens forlængelse langs Roskildevej og hvor direktørboligen ligger?
Nu ansøger hotellet om ændring af lokalplan for området ved Clarasvej, da man næsten er færdig med byggeriet af konferencefaciliteterne.
Det nye lokalplans forslag lægger bl.a. op til at opkøbe 7 parceller på Clarasvej, hvor af hotellet har købt Clarasvej 1 og 5. Clarasvej 3 og 9 er ikke interesseret i at sælge til hotellet og opfatter det som expropriation, hvis vores parceller kommer med på den nye lokalplan, idet Glostrup Park hotel er en privat virksomhed som opkøber grundene udfra kommercielle interesser.
I forbindelse med Udvalget for Teknik og Miljø behandling af sagen har udvalget lagt vægt på blandt andet at ejendommene på Clarasvej kun kan inddrages successivt, så der ikke opstår enklaver med enten parkering eller beboelse.
Derfor mener jeg ikke man kan bruge Clarasvej 1 og 5 til parkeringspladser.
Man kan gå ind på Facebook-gruppen som tidligere er nævnt i et indslag” Bevar Clarasvej” og se forslaget til en lokalplansændring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top