fbpx
Garant i nyt hovedsæde i Glostrup
IMG_1335.jpg
Garants nye hovedkvarter i Glostrup. Foto: -
GLOSTRUP. Garant Udlejning er efter fusion flyttet i nyrenoverede lokaler i Hersted Industripark

Garant Udlejning A/S, der i over 20 år har beskæftiget sig med materieludlejning, er fusioneret med søsterselskabet Xycon A/S, et førende selskab inden for salg og drift af softwarebaserede udlejnings- og materielstyringsløsninger.
Dette kombineret med en øget aktivitet i Garant Udlejnings materieludlejning, har betydet at virksomheden er vokset ud af sit nuværende hovedsæde og har måtte se sig om efter større lokaler, der kunne rumme alle forretningsområderne.

Gammel i Glostrup
Garant Udlejning har i mange år holdt til på Fabriksparken, og det er da heller ikke nogen tilfældighed, at det nye hovedsæde også kommer til at ligger her. Garant Udlejnings grundlægger og direktør, Johnny Noisen, kunne ikke drømme om, at virksomheden skulle ligge andre steder. Fabriksparken er det ideelle område for Garant Udlejning, da det er et centralt beliggende og dynamisk kvarter.
Den 14. december flytter Garant Udlejning derfor ind i nyrenoverede lokaler på Fabriksparken 11 i Glostrup. De nye lokaler vil rumme både den fysiske udlejningsforretning af maskiner og værktøj til erhverv og private, salg af materielstyrings- og udlejningsløsninger samt virksomhedens administration.
– Det nye hovedsæde sikrer os de perfekte rammer for Garant Udlejnings fortsatte vækst. Lokaliteterne er ideelle til både materieludlejning og salg og administration og giver vores medarbejdere de bedste muligheder for at servicere vores stadig større kundebase. Vi er i fuld sving med at renovere lokalerne og ser frem til at tage de nye faciliteter i brug allerede til december, siger direktør Johnny Noisen.
Garant Udlejning A/S har beskæftiget sig med materiel-udlejning siden 1993 og har i dag egne udlejningsforretninger i Glostrup og Odense samt en online udlejningsforretning, der distribuerer værktøj og materiel i hele landet. Herudover er Garant Udlejning førende inden for softwarebaserede udlejningsløsninger til grossister og detailhandlende og har i dag cirka 80 udlejningssatellitter, der alle er koblet på Garant Udlejnings system. Endelig tilbyder virksomheden også materielstyringsløsninger til kommuner og større virksomheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top