fbpx
Fra sidste uge:
I to læserbreve stillede borgere på Clarasvej flere spørgsmål til Miljø- og Teknikudvalget. Flemming Ørhem, formand for Miljø- og Teknikudvalget, vendte ikke tilbage på Folkebladets henvendelser. Her er uddrag af, hvad de skrev: Anders Ørbæk Clarasvej 3: Da Parkhotel lige nu ejer de to grunde nummer 1 og 5, er et af de forslag, der […]

I to læserbreve stillede borgere på Clarasvej flere spørgsmål til Miljø- og Teknikudvalget. Flemming Ørhem, formand for Miljø- og Teknikudvalget, vendte ikke tilbage på Folkebladets henvendelser. Her er uddrag af, hvad de skrev:

Anders Ørbæk
Clarasvej 3:
Da Parkhotel lige nu ejer de to grunde nummer 1 og 5, er et af de forslag, der er i spil at anvende disse to grunde til parkering. Hvordan kan det forsvares i forhold til punktet i lokalplans oplægget vedrørende enklavedannelse?

Hvordan kan man lade to parceller stå tomme, når der er bopælspligt i Glostrup? Vi har nu i to år været nabo til Clarasvej 1, som har stået tomt og forladt hen.

Ole Andersen
Clarasvej 9:
Clarasvej 3 og 9 er ikke interreseret i at sælge til hotellet og opfatter det som expropriation, hvis vores parceller kommer med på den nye lokalplan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top