fbpx
Formand for to foreninger
2600_prisen_7.jpg
Rita Mortensen talte til de mange aktive i IF32 Motion og Trivsel, efter hun havde fået 2600-prisen. Foto: Flemming Schiller
GLOSTRUP. Rita Mortensen er formand for både IF32 Motion og Trivsel og IF32 Bowling. I tirsdags fik hun 2600 prisen for sit store frivillige arbejde

En af de meget aktive i Glostrups foreningsliv er Rita Mortensen. Hun var med til at starte både IF32 Motion og Trivsel og IF32 Bowling, og i dag er hun formand for begge foreninger. Hun er også aktiv i begge foreninger, hun er for eksempel instruktør i stolegymnastik og stavgang.
Derudover har Rita Mortensen været en af de bærende kræfter bag det store juletræsarrangement for seniorer i mandags i Glostrup Hallen.
For alt det frivillige arbejde fik Rita Mortensen tirsdag i sidste uge 2600-prisen.
– Rita sørger for, at rigtig mange mennesker får motion og dermed en bedre hverdag, skrev Irene Popp i indstilling, som Anette Meier, filialdirektør i Arbejdernes Landsbank, læste op.

Sportsglad
Rita Mortensen har dyrket sport hele livet.
– Jeg startede med at spille badminton som 7-årig. SOm 18-årig kom jeg til Glostrup og begyndte med firmaidræt, der var det man dyrkede dengang. Det organisatoriske fandt hurtigt min interesse, siger hun.
For hende er det helt naturligt at give noget tilbage til idrætslivet, så længe hun kan.
– Når du selv har det godt med idræt, så kan du også være med til at gøre noget for andre, siger hun.
Rita Mortensen er dog også så beskeden, at hun husker at rose de gode omgivelser.
– Når man har en god bestyrelse, så glider det daglige arbejde meget nemmere. Og så er det jo dejligt, at Glostrup Kommune stiller gratis haller til rådighed for os. Der er ingen, som kan gøre så meget, hvis baglandet ikke er i orden, her menes, jeg er altid blevet støttet af og fået hjælp af min mand, som selv er meget organisatorisk engageret i sportens verden, siger hun.

Anerkendelse af ildsjæle
2600-prisen bliver uddelt en gang i kvartalet til en Ildsjæl i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk eller Albertslund. Det er Arbejdernes Landsbank, Glostrup Kommune og Folkebladet, der uddeler priser. Kender du en, der har fortjent 2600-prisen, så er deadline til at indstille en lokal ildsjæl den 4. januar. Indstillingen skal sendes til 2600prisen@al-bank.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top