fbpx
Fodboldjul for hjemløse og socialt udsatte
DSC_0212.jpg
Lørdag arrangerede Multihuset og Ombold fodboldstævne for hjemløse og socialt udsatte. Der var cirka 100 deltagere. Foto: Ombold
BRØNDBY. Lørdag havde Multihuset i Brøndby og Ombold arrangeret julefodboldstævne for socialt udsatte og hjemløse. En stor succes

Med flere end 100 deltagere til Multihusets årlige julestævne, blev det en fornem afslutning på Ombold-sæsonen, der involverer landets hjemløse og andre socialt udsatte i gadefodbold.
Der var kommet hold fra Hjørring, Randers og Esbjerg, og selvfølgelig også de lokale helte og heltinder, der har deres daglige gang i Multihuset, som er et samværs- og aktivitetshus for mennesker med misbrug og sociale problemer i Brøndby Kommune.

EM-trøje til Esbjerg
Stævnet blev sparket i gang af Kim Vilfort, der som særlig gave havde medbragt en signeret vinder-kamptrøje fra EM i 92, der blev trukket lod om. Vinderen blev Daniel Thorsen, der sammen med OmboldEsbjerg havde taget turen til Brøndby for at spille bold. Og som glødende Brøndby-fan modtog han trøjen med gåsehud og tårer i øjnene, mens publikum og øvrige spillere overøste gavegiver og modtager med enormt bifald.
Efterfølgnede sagde Daniel Thorsen:
-Den bedste julegave, ever.

Stor opbakning
Cirka 100 mennesker var samlet til fodboldfesten, og der blev spillet over 70 kampe. Men det var ikke fodbold det hele. Multihusets medarbejdere havde været rundt til virksomheder og handlende i hele byen og sørget for, at fodboldfesten også blev til julefest. For der var sponsorerede julegaver til alle.
Det var andet år i træk, at Ombolds Julestævne blev afviklet af Multihuset og starten på en tradition er født.
– Vi er meget taknemmelige for, at det er muligt at trække både medarbejdere og frivillige til at stille op på en lørdag i en kold og travl december. Men som de fleste fik oplevet, så så var der solstråler i øjnene hos de fleste, både frivillige og spillere efter dagens kampe. Stor tak til alle, siger Martin Svend Pedersen.

Multihuset Brøndby et aktivitets, – behandlings- og caféhus for borgere med misbrugsproblemer eller som er psykisk skrøbelige. Under sloganet: Fodbold, fællesskab og forandring har Ombold siden 2003 givet hjemløse og udsatte mennesker reelle muligheder for at dyrke idræt. Ombold organiserer stævner og mesterskaber, samt åbne træninger i gadefodbold for udsatte og hjemløse i hele landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top