fbpx
Fakta er årets virksomhed
Erhvervspris.jpg
Kadir San, butikschef i Fakta på Diget modtog årets erhvervspris fra John Engelhardt. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Fakta på Diget fik første udgave af Glostrup Kommunes erhvervspris, fordi de tager et socialt ansvar, når de ansætter

På erhvervskonferencen i onsdags uddelte Glostrup Kommune for første gang sin erhvervspris. Den gik til Fakta på Diget.
– I har noget særligt. I er en vigtig faktor i Vestervangkvarteret. I tager et utroligt stort socialt ansvar, når i ansætter mennesker, der ville have svært ved at få job andre steder, sagde John Engelhardt, borgmester.
Han sagde også, at han selv handler i butikken. Og selvom det nogle gange tager lidt længere tid end i andre supermarkeder, så er det en god oplevelse.
– Det er en fornøjelse at handle i din butik, de ansatte er mere smilende end andre steder, man får altid lige et ’ha en god dag’ med, sagde John Engelhardt.

Socialt ansvar
Fra Fakta på Diget var det Butikschef Kadir San, der modtog prisen.
– Jeg finder det nødvendigt at kunne række en hjælpende hånd til dem, der har brug for det. Det handler om et socialt ansvar, man skal ikke skelne mellem mennesker. Det er en del af konceptet i Fakta at give noget tilbage, sagde han.
Han sendte også en tak til jobcentret, der i samarbejde med Fakta hjælper borgere i arbejde. Kadir San regner med at fortsætte arbejdet, men kan kun hjælpe et begrænset antal personer.
– Lige nu er der kø til at komme ned til mig at arbejde, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top