fbpx
Døgnrapporten uge 53
Narkokørsel BRØNDBY. Tirsdag den 22. december kl. 19.18 standsede en politipatrulje en personbil på Motorring 3. Føreren, en 42-årig mand fra Gentofte, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Mindre færdselsuheld GLOSTRUP. Mandag den 21. december kl. 08.33 skete der et mindre uheld på Hovedvejen. En […]

Narkokørsel
BRØNDBY. Tirsdag den 22. december kl. 19.18 standsede en politipatrulje en personbil på Motorring 3. Føreren, en 42-årig mand fra Gentofte, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård.

Mindre færdselsuheld
GLOSTRUP. Mandag den 21. december kl. 08.33 skete der et mindre uheld på Hovedvejen. En bilist ville foretage et venstresving ad Florasvej og trillede langsomt frem, hvor der pludselig kom en cyklist cyklende mod færdselsretningen på fortovet, hvorved der skete et sammenstød. Der skete ingen personskader.

Kørsel uden førerret
GLOSTRUP. Tirsdag den 22. december kl. 09.40 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Fabriksparken. Føreren, en 36-årig mand fra Glostrup, havde ikke erhvervet et kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret. Han erkender sigtelsen.

Villaindbrud
BRØNDBY. Onsdag den 16.december mellem kl. 08 og 16.45 var der indbrud i en villa på Oliversvej. En ukendt gerningsmand opbrød en terrassedør og stjal bl.a. elektronik.

Tyveri fra personbil
GLOSTRUP. Tirsdag den 22. december mellem kl. 17.30 og 17.45 var der indbrud i en personbil på Søndre Ringvej. En ukendt gerningsmand knuste bagruden og stjal bl.a. to mobiltelefoner.

Sigtet for kørsel uden førerret
VALLENSBÆK. Tirsdag den 22. december kl. 21.10 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Strandesplanaden. Føreren, en 24-årig mand fra Brøndby Strand, havde ikke generhvervet hans kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top