fbpx
Døgnrapporten uge 51
Kørsel uden førerret BRØNDBY. Mandag den 7. december kl. 13.58 blev en personbil standset på Motorring 3. Føreren, en 31-årig mand fra Ballerup, havde ikke erhvervet et kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret. Han erkender sigtelsen. Villaindbrud BRØNDBY. Torsdag den 10. december mellem kl. 08 og 19.45 var der indbrud i en […]

Kørsel uden førerret
BRØNDBY. Mandag den 7. december kl. 13.58 blev en personbil standset på Motorring 3. Føreren, en 31-årig mand fra Ballerup, havde ikke erhvervet et kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret. Han erkender sigtelsen.

Villaindbrud
BRØNDBY. Torsdag den 10. december mellem kl. 08 og 19.45 var der indbrud i en villa på Brøndbyvester Stræde. En ukendt gerningsmand opbrød en terrassedør og stjal bl.a. smykker.

To røvere efterlyses
BRØNDBY. Torsdag den 10. december kl. 20.43 blev en mand udsat for et gaderøveri på Brøndby Nord Vej. Han blev kontaktet af to gerningsmænd på parkeringspladsen til McDonalds, hvor de udspurgte ham, hvem han var. Da forurettede forlod McDonalds, blev han igen kontaktet af de to gerningsmænd cirka 100 meter derfra, hvor de truede med kniv og tog ham med til en nærliggende bro og frarøvede ham hans dankort og headset. De beskrives som: A. Mand, 18-20 år, 175-180 cm, spinkel kropsbygning. Han var iført en grå hættetrøje, sort vest, samt et grønt/gråt camouflage tørklæde der maskerede hans ansigt. B. Mand, 18-20 år, 175-180 cm, spinkel kropsbygning, havde fregner i ansigtet. Han var iført en sort Northface dunjakke og sort kasket.

Mindre færdselsuheld
GLOSTRUP. Torsdag den 10. december kl. 21.30 skete der et mindre færdselsuheld på Nordre Ringvej. Part 1 kørte frem for rødt lys og påkørte derved en anden bilist, som svingede til venstre ad Kindebjergvej. Der skete ingen personskader ved uheldet. Part 1 blev sigtet for at overtræde færdselsloven og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden.

Villaindbrud
VALLENSBÆK. Onsdag den 9. december mellem kl. 08 og 14.15 var der indbrud i en villa på Hyttesvinget. En ukendt gerningsmand opbrød et stuevindue og stjal bl.a. elektronik.

Tyveri fra varebil
VALLENSBÆK. I tidsrummet fra onsdag den 09-12-2015 kl. 16 til torsdag den 10-12-2015 kl. 07 var der indbrud i en varebil på Gammel Køge Landevej. En ukendt gerningsmand opbrød højre sidedør og stjal bl.a. diverse værktøj.

Narkokørsel i Glostrup
GLOSTRUP. Mandag den 14. december kl. 00.54 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Hovedvejen. Føreren, en 21-årig mand fra Albertslund, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård.

Mindre færdselsuheld
GLOSTRUP. Søndag den 13. december kl. 14.35 skete der et mindre færdselsuheld på Hovedvejen. En cyklist fortsatte ligeud i krydset, men blev påkørt af en bilist der foretog et højresving. Bilisten blev sigtet for at overtræde sin vigepligt og erkender sigtelsen. Cyklisten fik kun overfladiske skrammer ved uheldet.

Sigtet for kørsel uden førerret
GLOSTRUP. Fredag den 11. december kl. 09.30 standsede en politipatrulje en personbil på Hovedvejen, grundet anvendelse af håndholdt mobiltelefon under kørslen. Føreren, en 24-årig kvinde fra Glostrup, havde ikke erhvervet et kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret. Derudover blev hun også sigtet for at anvende håndholdt mobiltelefon under kørslen. Hun erkender begge sigtelser.

Narkokørsel
VALLENSBÆK. Lørdag den 12-12-2015 kl. 21.04 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Strandesplanaden. Føreren, en 20-årig mand fra Brøndby Strand, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han var ikke i besiddelse af et gyldigt kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret. Han erkender begge sigtelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top