fbpx
Døgnrapporten uge 50
Villaindbrud BRØNDBY. Tirsdag den 1. december mellem kl. 10 og 14 var der indbrud i en villa på Rorgængervej. En ukendt gerningsmand opbrød et vindue og stjal bl.a. elektronik og smykker. Kørsel uden førerret BRØNDBY. Mandag den 30. november kl. 19.31 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Gillesager. Føreren, en 21-årig mand fra […]

Villaindbrud
BRØNDBY. Tirsdag den 1. december mellem kl. 10 og 14 var der indbrud i en villa på Rorgængervej. En ukendt gerningsmand opbrød et vindue og stjal bl.a. elektronik og smykker.

Kørsel uden førerret
BRØNDBY. Mandag den 30. november kl. 19.31 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Gillesager. Føreren, en 21-årig mand fra Ølstykke, var ikke i besiddelse af et gyldigt kørekort og blev sigtet for at køre uden førerret. Han erkender sigtelsen.

Tyveri fra personbil
BRØNDBY. I tidsrummet fra søndag den 29. november kl. 08 til tirsdag den 1. december kl. 11 var der indbrud i en personbil på Brøndbyøstervej. En ukendt gerningsmand opbrød højre sidedør og stjal bl.a. kontanter.

Villaindbrud
VALLENSBÆK. Mandag den 30. november mellem kl. 08 og 21.30 var der indbrud i en villa på Holmegårdsvej. En ukendt gerningsmand opbrød et vindue og stjal bl.a. kontanter og smykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top