fbpx
Døgnrapporten
HELE OMRÅDET. Døgnrapporten fra uge 49

Indbrud i rækkehus
GLOSTRUP. Tirsdag den 24. november mellem kl. 13.20 og 18.15 var der indbrud i et rækkehus på Elmehusene. En ukendt gerningsmand opbrød et vindue og stjal bl.a. smykker.

Kørsel uden førerret
BRØNDBY. Mandag den 23. november kl. 11.50 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Motorring 3. Føreren, en 19-årig mand fra Hvidovre, blev sigtet for at køre uden førerret, da hans førerret var administrativt inddraget.

Tyveri fra varebil
BRØNDBY. I tidsrummet fra mandag den 23. november kl. 15.30 til tirsdag den 24. november kl. 06 var der indbrud i en varebil på Brøndbyøster Torv. En ukendt gerningsmand knuste venstre siderude og stjal bl.a. diverse værktøj.

Kørsel i frakendelsestiden
GLOSTRUP. Tirsdag den 24. november kl. 10.54 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Sydvestvej, grundet anvendelse af håndholdt mobiltelefon under kørslen. Føreren, en 33-årig mand fra Vallensbæk Strand, var frakendt førerretten og blev sigtet for at køre i frakendelsestiden. Han erkender sigtelsen. Han blev sigtet for at anvende mobiltelefon under kørslen. Derudover blev bilen beslaglagt med henblik konfiskering, grundet gentagelsestilfælde.

Tyveri fra varebil
GLOSTRUP. I tidsrummet fra mandag den 23. november kl. 19 til tirsdag den 24. november kl. 06 var der indbrud i en varebil på Bøgeskoven. En ukendt gerningsmand opbrød en sidedør og stjal bl.a. diverse værktøj.

Mindre færdselsuheld
GLOSTRUP. Torsdag den 26. november kl. 14.29 skete der et mindre uheld på Hovedvejen, hvor part 1 påkørte part 2 bagfra. Der skete ingen personskader. Part 2 rettede henvendelse til part 1, som herefter efterlod bilen og undløb til fods. En politipatrulje fik kontakt til part 1, en 52-årig mand fra Albertslund, der skønnedes påvirket af alkohol. Han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han blev sigtet for at overtræde færdselsloven ved at være involveret et færdselsuheld under påvirkning af alkohol, og for at flygte fra stedet. Han erkender sigtelserne.

Tyveri fra varebil
GLOSTRUP. I tidsrummet fra onsdag den 25. november kl. 15.15 til torsdag den 26. november kl. 06.10 var der indbrud i en varebil på Dalvangsvej. En ukendt gerningsmand knuste ruden i skydedøren og stjal bl.a. diverse værktøj.

Narkokørsel
BRØNDBY. Fredag den 27. november kl. 10.10 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Banemarksvej. Føreren, en 22-årig mand fra Græsted, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård.

Villaindbrud
GLOSTRUP. Fredag den 27. november mellem kl. 15 og 19.30 var der indbrud i en villa på Sofielundsvej. En ukendt gerningsmand opbrød en terrassedør og stjal bl.a. elektronik og smykker.

Tyveri fra personbil
GLOSTRUP. Fredag den 27-11-2015 mellem kl. 09.50 og 20.40 var der indbrud i en personbil på Nordre Ringvej. En ukendt gerningsmand knuste en rude i højre fordør og stjal bl.a. et par solbriller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top