fbpx
Der blev orienteret om inklusion
IMG_9934.jpg
Den 26. november havde Ligeværd Storkøbenhavn arrangeret møde om inkluson i Glostrup Kommune. Foto: Ligeværd Storkøbenhavn
GLOSTRUP. Torsdag den 26. novembeer afholdte Ligeværd Storkøbenhavn møde og debat om inklusion i Glostrup kommune

Da Ligeværd Storkøbenhavn den 26. november havde inviteret til møde og debat om inklusion, var det i følge arrangørerne en succes. Der blev åp mødet blandt andet talt om, at der er vigtigt at sætte ind så tidligt som muligt, dvs i daginstitutionerne. Noget Glostrup Kommune sætter fokus på i 2016. Glostrup Lærerforening orienterede om den spørgeskemaundersøgelse, der lige er foretaget om lærerne i Glostrup mener der er kommer flere børn med særlige behov. Den viste, at der er kommer flere børn med særlige behov i forhold til for tre år siden. Undersøgelsen er lige foretaget og vil blive sende til politikerne i Glostrup kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top