fbpx
Der blev byttet i Brøndby
IMG_9917.jpg
Den 21. november var der byttemarked i Kulturhuset Kilden, og de frivillige sørgede for, at det hele fungerede. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Mange var mødt op til byttemarked den 21. november i kulturhuset Kilden i Brøndbyøster

Allerede før byttemarkedet åbnede dørene, stod de første borgere med favnen fuld af ting og tøj, som de gerne ville aflevere. Sammen med ansatte fra Brøndby Kommune sørgede en flok frivillige for at byde velkommen, forklare bytteregler og veje alle de ting, folk medbragte.
Da byttemarkedet lukkede, havde bytteglade borgere indleveret 1.800 kg tøj og ting til bytning. I alt har 1.437 kg. skiftet hænder. Resterne fra byttemarkedet blev afleveret til Danmission genbrug.

Bygger på frivillig hjælp
Syv frivillige hjalp med at sørge for at få vejet tøj og ting ind, få det lagt på bordene og holde orden på bordene.
– Vi vil rigtig gerne have mange flere byttemarkeder, også nogle kun arrangeret af frivillige. Alle er velkomne til at byde ind, så skal vi som kommune nok gå ind og hjælpe, siger Miljøchef i Brøndby Kommune Kathleen Kjærulff.

Ingen penge
I et byttemarked er der i modsætning til et loppemarked ingen penge, der skifter hænder, og man behøver ikke passe en bod. Man medbringer blot ting og tøj, man ikke længere bruger. Når man har givet sine ting til markedet, kan man frit tage af de genstande, som andre har medbragt.

Fakta
Hvis man vil sikre sig en invitation til kommende byttemarkeder i Brøndby, kan man tilmelde sig gruppen ”Byttemarked Brøndby” på facebook. Eller holde øje med annoncering i Folkebladet og på kommunens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top