fbpx
Brøndby Hallen vandt boksekampen
IMG_1562.jpg
Lørdag aften var der boksekamp i Brøndby Hallen. 5000 tilskuere så Patrick Nielsen vinde kampen. Foto: Mathias Øgendal
BRØNDBY. Lørdag var der boksekamp i Brøndby Hallen, og i følge Carsten Boje Larsen var det en god dag at være haldirektør

Patrick Nielsen vandt boksekampen. I tredje runde af kampen mod Rudy Markussen satte Patrick Nielsen det stød ind, der ikke blot afgjorde kampen, men også stoppede Rudy Markussens karriere.
Dermed kunne Patrick Nielsen lørdag aften række armene i vejret i Brøndby Hallen som tegn på, at han havde vundet den meget omtalte boksekamp.
Men Patrick Nielsen var ikke den eneste, der lørdag strakte armene i vejret af glæde. Det samme gjorde nemlig også Carsten Boje Nielsen, der er direktør i Brøndby Hallen:
– Vi kan næsten ikke få armene ned af glæde, for det hele forløb rigtig godt og efter planen. Her er et par dage efter kampen, har Carsten Boje Larsen stadig det store smil fremme:
– Viasat, der stod for hele det store set up, og Sauerland, der havde arrangeret kampen, har været forbi og sagt tak for sidst, og de sagde begge to, at de havde været meget glade for samarbejdet og det, vi leverede.

Som det skulle
5000 gæster havde lørdag fundet vej til Brøndby Hallen for at overvære kampen. Et tal, der i sig selv ikke skræmmer Carsten Boje Nielsen, da der til flere af KIF Kolding Københavns hjemmekampen er stort set det samme antal tilskuere. Men typen af tilskuere var anderledes, fortæller Carsten Boje Nielsen:
– Det antal tilskuere er vi sådan set vant til at håndtere, så det var ikke det store problem. Men det, at vi skulle have publikum inde i så lang tid, fra kl. 17 til kl. cirka 01.00, og at der dermed er lang tid til at drikke øl sammenholdt med, at det var nogle andre publikummer end til håndboldkampene, havde vi da tænkt over inden. Men det forløb nærmest perfekt. Der var lidt fyrværkeri, men det var ingenting. Det sagde politiet også bagefter. De var faktisk svært tilfredse.

21.000 skridt
På sådan en aften er den fornemmeste opgave som direktør at bevare overblikket og forholde sig til de småproblemer, der automatisk vil opstå:
– Min opgave under kampen var at være opmærksom og slukke ildebrande, hvis der opstod noget. For eksempel var der nogle tilksuere, der på et tidspunkt rullede en tifo ud (et banner, red.). Det ville spærre udsynet for andre tilskuere. Dem talte jeg så med og sagde til dem, at de bare skulle gribe fat i mig, hvis det generede dem. Men det varede kun et par minutter, så det klarede vi også.
Men selvom Carsten Boje Nielsen således ikke havde de store problemer at forholde sig til lørdag aften, så fik han alligevel tilbagelagt en distance, der godt kan matche Patrick Nielsen og Rudy Markussen:
– Jeg gik 21.000 skridt i løbet af aftenen, så det blev til en del. Faktisk fik jeg ikke set så meget af kampen før dagen efter.

Gerne mere
Carsten Boje Nielsen er altså en glad mand, og han håber, den tilfredshed han også fornemmede hos Viasat og Sauerland, er tegn på nye samarbejder:
– Jeg håber da, at vi får chancen en anden gang, hvis der bliver sat sådan en kamp op, eller hvis fx der skal bokses om verdensmesterskabet. Jeg synes ihvertfald, at vi viste, at det kan vi godt klare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top