fbpx
BIFs kvinder skal trænes af Per Nielsen frem til 2017
Cheftr-ªner-Per-Nielsen.jpg
Frem til sommeren 2017 skal Per Nielsen træne Brøndby IFs kvinder. Foto: BIF
SPORT. Cheftræner Per Nielsen har forlænget sin aftale med Brøndbys kvinder, så han står i spidsen for de danske mestre frem til sommeren 2017

I følge kvindeliga.dk har cheftræner for Brøndby IFs kvinder i 3 F Liganen, Per Nielsen, forlænget sin kontrakt, så den nu løber frem til sommeren 2017.
I forbindelse med forlængelsen af kontrakten udtaler Per Nielsen til kvindeliga.dk:
– Jeg er glad for at få lov til at arbejde videre med holdet. Det går godt, og vi har gang i et spændende projekt. Det er en ung og spændende trup, som allerede spiller med, hvor det er sjovt, men som har potentiale til at gøre det endnu bedre.

Mere end blot sejre
På spørgsmålet om, hvor langt holdet kan nå, siger Per Nielsen til kvindeliga.dk:
– For mig handler det ikke kun om resultater. Jo, vi skal vinde rækken, og vi vil gerne gøre det godt i Europa. Men det handler om mere end det. Det handler også om spillernes udvikling. At få hver enkelt spiller til at flytte sig og præstere bedre. At udvikle flere landholdsspillere og at bringe flere af klubbens egne spillere tættere på 3F-holdet.

Godt for klubben
Kontraktforlængelsen glæder også Brøndby IFs ledelse, således siger kommerciel leder Christian Taylor:
-Sportsligt er det fantastisk for både klubben og holdet, at det er lykkes at forlænge vores aftale med Per. Som alle ved, har han Brøndby tæt på hjertet, og vi synes, han har gjort et flot stykke arbejde med både at finde fodfæste i kvindefodboldverden og med at udvikle vores i forvejen fantastiske trup af hårdt arbejdende spillere.
I følge kommerciel leder Christian Taylor var det oplagt at forlænge samarbejdet:
– Vi var aldrig i tvivl om, at vi ville forlænge samarbejdet, og det er glædeligt at Per synes at have samme holdning. Forlængelsen gælder frem til sommer 2017, og det giver en god portion ro til, at vi sportsligt kan fortsætte den udvikling Per har igangsat.

42-årige Per Nielsen kom tilbage til Brøndby efter tre år som cheftræner for Hvidovres 1. divisionsherrer. Forinden var han bl.a. U19-assistenttræner og talentspejder i Brøndbys herreafdeling. Per Nielsen stoppede som aktiv spiller i 2008. Han nåede hele 548 kampe for Brøndbys 1. hold i perioden 1993-2008.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top