fbpx
Andreas Mogensen på besøg
Andreas-Mogensen2.jpg
Andreas Mogensen mødte eleverne fra 7., 8. og 9. klasse i Glostrup. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Den danske astronaut Andreas Mogensen var i sidste uge i Glostrup for at inspirere unge til at arbejde med naturvidenskab

I torsdags var alle 7. 8. og 9. klasser på Glostrup Skole samlet i Hvissingehallen for at høre den danske astronaut Andreas Mogensen fortælle om sine oplevelser og svare på elevernes spørgsmål.
Nogle af de elever, der havde set frem til at møde Andreas Mogensen var Casper Lorentzen og Tobias Hørning fra 8. B på Skovvangskolen.
– Det var godt. Han var anderledes i forhold til, hvordan han er på tv. Han er et forbillede for mig, jeg vil også gerne arbejde inden for fysik eller astronomi, sagde Casper Lorentzen.
Tobias Hørning var meget enig.
– Det er fedt. Man er ikke vant til at møde kendte inden for fysik. Danmark kan også godt være med inden for fysik, sagde han.
De var begge enige om, at det var dejligt, at have nogle at se op til inden for naturvidenskab.
– Man kan godt blive kendt for noget mere relevant end Paradise Hotel, sagde Casper Lorentzen.

Vigtig interesse
For Konstitueret skoleleder Michael Ingelhardt var det et rigtig godt arrangement.
– Der var rigtig mange gode spørgsmål. Også nogle, som han lige skulle tænke lidt over. De har jo arbejdet med det i klasserne og forberedt nogle spørgsmål, sagde han.
Han understregede også, at det var vigtigt for eleverne at have nogle forbilleder inden for naturfag.
– Vi vil gerne understøtte naturfagsinteressen. Det er mest drengene, der interessere sig for det, men jeg håber, at det her også kan være vække interessen ved nogle af pigerne, siger han. Han mener, at det at samle alle udskolingselever i Glostrup til sådan et arrangement er en af de fordele, der har været ved at blive samlet i Glostrup Skole.
– Det her er et eksempel på noget vi kan, fordi vi er Glostrup Skole. Det er første gang, vi har alle elever fra 7. , 8. og 9. klasse samlet, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top