fbpx
Vejarbejde i Glostrup skabte trafikkaos mandag morgen
kø.jpg
De sidste 100 meter inden Hovedvejen var indsnævret til et spor mandag. Foto: Jesper Ernst Henriksen
HELE OMRÅDET. Glostrup Forsyning var ved at få renoveret hovedkloakledningen under Søndre Ringvej, det gav massiv kø

Mandag morgen vågnede billisterne på Søndre Ringvej op til en massiv kø. Ifølge Folkebladets oplysninger strakte køen sig fra krydset mellem Hovedvejen og Søndre Ringvej helt til Vallensbæk.
En tur fra Vallensbæk Strand til Glostrup har taget omkring en time mandag morgen.
Køen skyldtes et vejarbejde på Søndre Ringvej lige ved krydset med Hovedvejen i Glostrup. Her var det nordgående spor indsnævret til en vognbane, og det skabte den lange kø ned mod Brøndby og Vallensbæk.
Det er entreprnørfirmaet Per Aarsleff, der er i gang med et renovere Glostrup Forsynings hovedkloak. Kloakken renoves med en såkaldt strømpeforing, hvor man blæser en strømpe af glasfiber ind i kloakken og fylder den med varmt vand. Det skal så stå i tre dage, ind til strømpen er størknet og man har noget, der er næsten lige så godt som en ny kloak.
Renoveringen af kloakken startede med tv-inspektioner søndag og de blæste strømpen ned i kloakken mandag. Derefter skal det hele kontrolleres, så det er forventet, at arbejdet er afsluttet lørdag morgen.

Delvis løsning
I løbet af mandagen fik Glostrup Kommune løst en del af de trafikale problemer på Søndre Ringvej. Tirsdag morgen var begge baner igen åbne. Det eneste, der er lukket, er højresvingsbanen. Der er derfor højresving forbudt til på lørdag. Trafikanter til Glostrup skal i stedet køre via Mellemtoftevej og Nørre Allé. Trafikken gled igen som normalt i myldretiden tirsdag morgen.
– Hvis de bliver færdige før tid, så genåbner de selvfølgelig vejen. De har fået alle tilladelser fra kommunen og politiet, så der er styr på det, siger Kenneth Larsen, der er teamleder for spildevand i Glostrup Forsyning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top