fbpx
Tid og sted
Naturskolen holder Julemandens værksted BRØNDBY. Lørdag d. 28 november kl. 11.00 – 14.00 afholder Brøndby Naturskole traditionen tro sit årlige julearrangement Julemandens værksted. I samarbejde med ansatte fra materialegården og de blå spejdere Ulf Jarl. Der vi være mulighed for at gå i Brøndbyskoven og samle materialer til årets juledekoration. På Naturskolen vil der blive […]

Naturskolen holder Julemandens værksted
BRØNDBY. Lørdag d. 28 november kl. 11.00 – 14.00 afholder Brøndby Naturskole traditionen tro sit årlige julearrangement Julemandens værksted. I samarbejde med ansatte fra materialegården og de blå spejdere Ulf Jarl.
Der vi være mulighed for at gå i Brøndbyskoven og samle materialer til årets juledekoration. På Naturskolen vil der blive arrangeret værksted for børn og voksne. Her vil der være mulighed for at lave juledekorationer, fuglefoderstokke, julenisser, m.m., mens ilden knitrer i brændeovnen, og kaffe og æbleskiveduften breder sig ved bålet.
Arrangementet er gratis og for alle og på eget ansvar
Naturskolens adresse er: Brøndby Naturskole, Voldgaden 21 D (ved spejderhytterne), Tlf: 3648 5054.

Foredrag om Arv
BRØNDBY. Tirsdag den 1. december inviterer Kræftelsens Bekæmpelse til foredrag om arv og testamente. Man kan blandt andet høre om, hvordan man sikrer sig, at ens penge bliver fordelt efter eget ønske
Foredraget finder sted i Caféen på Horsedammen, Træningscenter Brøndby, Horsedammen 36 A, 25605 Brøndby. Foredraget begynder kl. 15.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top