fbpx
Temaaften om Syrien
Debat.jpg
Mandag aften havde DSU i Brøndby-Hvidovre inviteret til temamøde om Syrien. Foto: DSU
BRØNDBY. Mandag aften havde DSU i Brøndby-Hvidovre inviteret til temaaften om Syrien. En god aften om et væsentligt tema

Hvad skal der ske i Syrien? Det er et stort spørgsmål at tage stilling til. Men ikke desto mindre havde Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) inviteret til møde om emnet mandag aften i Kulturhuset Brønden.
I følge arrangørerne havde cirka 30 personer i alle aldre og med forskellige kulturelle rødder takket ja til at være med til at debatere emnet.
Hajg Zanazanian er medlem af DSUs lokale afdeling, ligesom han er medlem af kommunalbestyrelsen for Socialdemokraterne. Han havde været med til at arrangere aftenen, og han var bagefter godt tilfred med arrangementet:
– Det var en god aften, hvor der blev diskuteret et vigtigt og anskeligt tema i en god tone. Spørgsmålet om, hvordan problemerne i Syrien kan løses, blev præsenteret både fra en Assadvinkel og fra en kurdiske vinkel, og selvom der var forskellige holdninger til emnet, så lyttede alle til hinanden.

En pligt
At de unge, lokal socialdemokraterne på denne måde kaster sig ud i dette store spørgsmål, mener Hajg Zanazanian, er naturligt:
– Vi vil som alle andre gerne se, at der kommer en løsning på sitautionen, og jeg mener, det både er en socialdemokratisk og humanitær forpltigelse at diskutere, hvilke muligheder, der er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top