fbpx
Tæt kamp i toppen af 3F Ligaen
17.-Julie-Tavlo.jpg
Efter weekendens kamp var Julie Tavlo ikke helt tilfreds. BIF fører stadig ligaen med et enkelt mål. Foto: BIF
SPORT. Kun et enkelt mål adskiller Brøndby IF og rivalerne fra Fotuna i toppen af 3F Ligaen. Men BIF fører

Det er naturligvis altid vigtigt at vinde sine kampe, hvis man vil stå med turneringssejren i sidste ende. Men som situationen er lige nu i toppen af 3 F Ligaen, er det ikke nok for kvinderne fra Brøndby at vinde kampene. De skal også gøre det med mange mål.
Efter weekendens runde i 3 F Ligaen ligger Brøndby IF stadig på førstepladsen. Men rivalerne fra Fotuna Hjørring ligger lige bagefter, og der er kun ét mål imellem de to bedste fodboldklubber i Danmark.

Fortuna haler ind
I weekendens kamp vandt Brøndby IF 2-0 på hjemmebane over OB. Men da Fortuna samtidig vandt med hele 10-0 i deres kamp mod BSF, halede Fortuna ind på Brøndby IF i toppen af ligaen.
Efter kampen sagde Julie Tavlo til klubbens facebookside:
– Vi finder ikke vores bedste niveau frem i dag. Vi skaber dog stadig en del chancer og får scoret på to af dem, og vigtigst af alt, så holder vi OB væk fra det helt store. Så vi kan være tilfredse med at vi holder nullet og så må vi tilbage og arbejde med de tekniske detaljer, som ikke helt sidder der i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top