fbpx
Svar på læserbreve
Vi ville meget gerne blive ved med at drive dagligvarebutik på stedet, hvis vi mente, at vi kunne gøre det rentabelt, altså uden at det ville medføre underskud. Vores vurdering er, at det ikke er muligt. Det er rigtigt, at vi andre steder har en Fakta discountbutik og en SuperBrugs eller Kvickly placeret lige ved […]

Vi ville meget gerne blive ved med at drive dagligvarebutik på stedet, hvis vi mente, at vi kunne gøre det rentabelt, altså uden at det ville medføre underskud. Vores vurdering er, at det ikke er muligt.
Det er rigtigt, at vi andre steder har en Fakta discountbutik og en SuperBrugs eller Kvickly placeret lige ved siden af hinanden. Men i de tilfælde er det fordi, der er en anden konkurrencesituation, med enten større kundeunderlag eller færre andre dagligvarebutikker i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top