fbpx
Sne
Så skete det igen – det blev vinter i Glostrup – og som de seneste 30 år kommer det fuldstændig bag på kommunen, og Glostrup kommunes vejvæsen brillerer ved deres fravær i yderområderne. I Ejby måtte vi som altid liste os rundt på vejene, hvis vi da overhovedet kan komme ud. Værst ser det som […]

Så skete det igen – det blev vinter i Glostrup – og som de seneste 30 år kommer det fuldstændig bag på kommunen, og Glostrup kommunes vejvæsen brillerer ved deres fravær i yderområderne.
I Ejby måtte vi som altid liste os rundt på vejene, hvis vi da overhovedet kan komme ud. Værst ser det som vanligt ud på alle de små stikveje, som stort set aldrig bliver ryddet, og de enkelte gange over de seneste 30 år vi har været heldige, kan tælles på én hånd.
Jeg synes det er uacceptabelt at man i områder som f.eks. Ejby og Hvissinge, som også er skatteydere i Glostrup kommune, så fuldstændig bliver overset på snerydningsområdet.

Svar
Af
Torbjørn Nicolaisens, chef for Vej og Park

Med hensyn til vintertjeneste, så er kommunen delt op i primære og sekundære veje. Fordelingsvejene i både Ejby og Hvissinge er primære veje og er også blevet saltet under weekendens snefald. Så helt fraværende er vi ikke i yderområderne.
De mindre stikveje og sideveje er sekundære veje, hvor man godt kan opleve, at der ikke ryddes sne. Det gør der ikke så længe, de primære strækninger og primære lokaliteter ikke er ryddet færdigt.
Læs mere på glostrup.dk/snerydning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top