fbpx
Shaken, not stirred
BOnd2.jpg
Aftenens Bond og Bond-babe blev Emil Lynge Bentved og Carina Emma Olsen. Foto: Holger Pedersen
GLOSTRUP. Der var feststemning i Glostrup Bio, da der var danmarkspremiere på den nye James Bond-film, Spectre, i fredags

For at komme ind i den festligt smykkede foyer skulle man igennem en riffelgang med en diameter på 180 cm. Biografens aktive havde, ud over at stå for arrangementet, taget deres bedste tøj på i dagens anledning, og det samme havde en del af gæsterne.
Ved indgangen til salen blev der drukket bobler, og forinden havde vinderen af en lokal konkurrence kunnet invitere fem venner på en rigtig herretur, der blandt andet bød på middag lige i nærheden, ligesom de blev befordret i limousine, hvor de blev taget imod med billetter, popcorn og endnu flere bobler.
Inden tæppet gik fra, kåredes aftenens flotteste Bond og Bond-babe. Vinderne, Emil Lynge Bentved og Carina Emma Olsen fik på scenen hver overrakt en flaske vin samt gavekort til en valgfri film. Stemningen var høj i den praktisk talt fyldte sal, da tæppet gik fra til en af sæsonens mest omtalte premierer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top