fbpx
Seebach og H. C. Andersen
SAM_2147.jpg
Der var en del forældre på Ejby Skole til Spil Dansk Dagen. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Torsdag var det Spil Dansk dagen, hvor der blev spillet og sunget danske kunstnere overalt i Danmark. Traditionen tro var det en stor fest på Ejby Skolen

Spil Dansk dagen er altid en fest på Ejby Skolen. Det var det også i år, hvor elever og forældre sang med på en stribe kendte sange fra danske kunstnere. For børnene på skolen var især Rasmus Seebachs Øde Ø meget populær.
– Det var jo næsten så taget det lettede, sagde musiklærer Lisbet Merlung, der havde arrangeret det hele. For de forældre, der var kommet på besøg var der også noget Kim Larsen og Søren Kragh-Jacobsens Kender Du Det, som de fleste måske kender bedre som Mona-sangen.

Fællesskab
For Lisbet Merlung handler Spil Dansk Dagen om fællesskab.
– Vi vil gerne hylde denne fantastiske dag. Det giver en helt fantastisk fællesskabsfølelse at synge sammen, man bliver et fællesskab via sangen, siger hun. Efter 3. klasse kommer eleverne fra Ejby ind på Nordvangskolen. Men på Spil Dansk Dagen kommer 5. klasserne tilbage til Ejby Skolen og viser, hvad de kan.
Der var et par stykker, der havde nogle kaniner med, som løb rundt på en lille bane i salen, hvilket var meget populært. Andre lavede danseopvisninger og der var to, der viste hvordan man kan jonglere med en fodbold og en hockeybold og puck.
– Det er jo en dejlig måde at komme tilbage på sin gamle skole på. Mange af dem har jo mindre søskende her på skolen og kender mange elever. Det betyder også, at når vi sender elever ind på den store skole i 4. klasse,så er de ikke helt alene. Så kender de nogle af dem, der var herude til Spil Dansk Dagen, sagde Lisbeth Merlung.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top