fbpx
Røde Kors i Brøndby Strand har travlt
1611-006.jpg
Lenea Petersen er ny formand for Røde Kors i Brøndby, og nu skal der blandt andet fokus på julehjælp. Foto: Røde Kors
BRØNDBY. Røde Kors i Brøndby Strand har fået ny formand og uddeler for første gang julehjælp

Røde Kors i Brøndby Strand er for tiden under stor forandring, og der vil i den nærmeste fremtid ske flere spændende ting. Både i og uden for genbrugsbutikken i Brøndby Strand Centrum.

Ny formand
For kort tid siden fik Røde Kors Brøndby en ny formand. Da den daværende formand frivilligt trak sig fra posten, blev Lenea Petersen valgt som formand. Lenea Petersen har dog været i Røde Kors Brøndby i en del år og bliver af medarbejderne i Røde Kors Butikken beskrevet som aktiv og idérig.

Julehjælp på vej
Som noget af det første i sin tid som formand har Lenea Petersen engageret sig i Røde Kors nye projekt, julehjælp. Hun har fulgt udviklingen og mærket, at flere og flere har brug for en håndsrækning i juletiden. Det er derfor med entusiasme, at Lenea Petersen søsætter projekt Julehjælp i Brøndby.
Lenea Petersen opfordrer specielt familier med børn, der har brug for en håndsrækning, til at henvende sig enten i butikken, eller via en mail, for at få udleveret et ansøgningsskema.

Venner i julen
Dem, som ikke lige har brug for økonomisk støtte, er der også tænkt på. Røde Kors har nemlig også et projekt, der hedder Julevenner. Det går ud på, at man kontakter Røde Kors, som så finder nogle familier, der på en eller anden måde passer sammen, og hvor de enten kan komme på besøg hos eller selv kan invitere til hygge selve juleaften.

Fakta
Man kan henvende sig i Røde Kors butikken, hvis man vil søge om julehjælp.
Man kan også henvende sig i butikken, hvis man vil være frivillig i Røde Kors Brøndby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top