fbpx
Ridecenter forbliver kommunalt
COLOURBOX955359.jpg
Vallensbæk Ridecenter forbliver kommunalt, da kommunalbestyrelsen mener, det er vigtigt for byen at have et ridecenter. Foto: Colourbox
VALLENSBÆK. Kommunalbestyrelsen i Vallensbæk har valgt at fastholde Vallensbæk Ridecenter som et kommunalt ridecenter

Det er blevet besluttet af kommunalbestyrelsen i Vallensbæk, at ridecenteret skal forblive kommunalt.
Ridecentret er et af få kommunale ridecentre i landet, og kommunalbestyrelsen ønsker, at kommunens borgere fremover skal få endnu mere ud af denne helt særlige aktivitetsmulighed.
I følge en pressemeddelses fra Vallensbæk Kommune anser kommunalbestyrelsen ridecentret for at være et kulturelt aktiv for Vallensbæks borgere. Der bliver holdt stævner, og centret er attraktivt med gode fysiske rammer og muligheder for kvalificeret undervisning af såvel kommunens borgere som de pensionærer, der har opstaldet heste i centret.

Håber på samarbejde
Vallensbæk Kommune ønsker i følge pressemeddelelsen også fremover at trække stævner af høj kvalitet til centret, og ser frem til fortsat godt samarbejde med blandt andre Sportsrideklubben Vallensbæk.
Sportsrideklubben og kommunen har hidtil haft en samarbejdsaftale, som grundet lovgivningsmæssige krav nu er opsagt pr. 1. januar 2016. Det er Vallensbæk Kommunes håb, at en ny aftale kan indgås snarest, så Sportsrideklubbens medlemmer fortsat kan benytte ridecentret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top