fbpx
Pyrus tændte juletræet
IMG_7730.jpg
Børnene var helt oppe foran og se den kendte nisse. Foto: Mathias Øgendal
GLOSTRUP. Den kraftige trylleformular fra den store tryllebog og så var der lys i juletræet på Glostrup Torv

Det var lige blevet mørkt, da et par hundrede voksne og børn fredag aften stod på Glostrup Torv. Foran dem, på den lille scene, stod Pyrus klar til at underholde, og vigtigst af alt tænde juletræet.
Den populære nisse kendt fra julekalenderserien, der startede med Alletiders Jul, sang nogle af de kendte sange fra de fire julekalendere. Han fik børnene til at glæde sig rigtigt til jul ved at snakke om slik og risengrød. Og fik godt gang i torvet, da alle skulle danse med på dansene til hans sange.
Til sidst var han endelig klar til det, som det hele egentlig handlede om. At få tændt juletræet. Det gjorde han med den trylleformular, som han ellers er kommet galt af sted med nogle gange i julekalenderne:
Ekvilibrismus, non-katekismus, anno reversium, BUM!
Og så var der lys i juletræet. For de mange fremmødte børn, og deres forældre, sluttede det dog ikke der. Pyrus dansede nemlig ind i centret, hvor der var slikposer til børnene og en autograf, til de tålmodige, der ville stå i den lange kø.
Missede du juletræstændingen på Glostrup Torv, så er der en chance til i morgen, torsdag. Klokken 16.30 bliver juletræet ved Rådhuset nemlig tændt. Her kan man møde borgmester John Engelhardt, der ønsker glædelig jul.

Flere arrangementer
På fredag inviterer Glostrup Shoppingcenter indenfor til Black Friday. Her kommer Linse Kessler forbi og skriver autografer, fortæller om sin nye bog. Alle der har lyst, kan få taget et billede sammen med reality-stjernen.
Lørdag er de populære børneværter Jeppe og Marie fra Lille Nørd på DR1 på scenen klokken 13.
Søndag er det første søndag i advent, det fejrer centret med The Christmas Carolers, synger rundt omkring i centret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top