fbpx
Pris til de ældres venner
2600-prisen.jpg
Gudrun Tinning og Inger Andersen til venstre i billedet er de to alderspræsidenter blandt de frivillige på aktivitetscentrets café. På vegne af hele holdet af frivillige modtog de i onsdags 2600-prisen fra Anette Meier fra Arbejdernes Landsbank og Mette Hviid Togsverd fra Folkebladet. Foto: Flemming Schiller
GLOSTRUP. 2600-prisen blev uddelt i onsdags til de frivillige i caféen og aktivitetscentret på Sydvestvej

På Sydvestvej ligger et levende og aktivt aktivitetscenter. Her kan efterlønnere og pensionister fra Glostrup komme og få noget at spise i cafeen eller deltage i en af de mange aktiviteter. Man kan lære forskelligt nyt om IT, der er kreative aktiviteter som syning, strik og maling, der er kor og for dem der kan, er der fysisk aktivitet som stavgang og gymnastik.
De frivillige, der står i caféen og i køkkenet for at servere mad for brugerne af aktivitetscentret, blev i onsdags hædret med 2600-prisen.

Emma og Laura
De frivillige er rigtigt gode til at få nye til at føle sig velkomne i centret, lød begrundelsen blandt andet, da Anette Meier fra Arbejdernes Landsbank i onsdags overrakte prisen til de frivillige.
– De knytter venskaber på kryds og tværs mellem hinanden og hjælper andre ind i varmen. De er Emmafra Rottehullet og Laura fra Matador, og de øser ud af deres overskud og uselviske gerning, ofte med en venlig og vittig kommentar med på vejen, sagde hun blandt andet.
Det var Lone Grannon fra Aktivitetscentret, der havde indstillet de frivillige til prisen. Hun er også glad for den indsats, de frivillige gør.
– Når man bliver ældre, bliver man nemt usynlig. Hernede bliver man set. Der er nogle, der venter på, at man kommer og bliver bekymrede, hvis man ikke kommer. De frivillige har mange erfaringer samlet, og de kan alle bidrage med noget forskelligt, sagde hun.

Overraskelse
Bag 2600-prisen står Arbejdernes Landsbank, Glostrup Kommune og Folkebladet. Prisen er på 2600 kroner og bliver uddelt en gang i kvartalet. Prisen til de frivillige var faktisk prisen for 2. kvartal i år, men den blev først uddelt i onsdags, så flest muligt af modtagerne kunne være med.
Som altid med 2600 prisen var det nemlig en overraskelse for modtagerne, da Anette Meier og Mette Hviid Togsverd fra Folkebladet kom forbi med blomster, diplom og pengene.
En af de glade modtagere var Gudrun Tinning, der er alderspræsident blandt de frivillige. Hun har været frivillig i over ti år og kommer stadig som vikar i aktivitetscentret.
– Jeg har altid været glad for at være her. Jeg elsker at hjælpe folk, de er meget glade for os alle sammen hernede, sagde hun.

1 kommentar om “Pris til de ældres venner”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top